Amsterdam Quality Events

Amsterdam Quality Events

  • Organisatorisch
  • Puntjes
  • Uniek prijsbeleid
  • Doelgericht
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Met ruim 10 jaar ervaring en met ons grote netwerk leveren wij kwalitatief hoogstaande service, maar altijd in een informele setting. Zie ons als uw nieuwe collega en laat ons u helpen bij het besparen van tijd en kosten. U ontvangt van ons altijd één verzamelfactuur voor alle diensten. Amsterdam Quality Events is de professionele organisatiepartner voor onder andere bedrijfsuitjes & teambuilding activiteiten, (internationale) partnerprogramma's, bedrijfs- & personeelsfeesten, groepsdiners, incentives en complete programma's van A tot Z! Wij boeken wereldwijd dus wij kunnen u helpen met elke aanvraag. Hiernaast zijn wij ook een bekende Amsterdamse DMC en bieden wij een enorm aanbod aan leuke activiteiten in Amsterdam e.o.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Onze favoriete locatie is de Koepelkerk in Amsterdam. Op deze prachtige, unieke locatie kan werkelijk alles. Deze kerk is gebouwd in 1668 en figureert zelfs in een schilderij van Vincent van Gogh. Maar vergis je niet! Er zijn hightech faciliteiten zoals videoconferencing en state-of-the-art lichtshows aanwezig. De ruime keuze in presentatie, entertainment en decoratie, de gunstige ligging en de uiterst verfijnde cateringconcepten staan garant voor inspirerende evenementen!
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Op evenementen gaan er vaak genoeg (kleine) dingen mis. Het belangrijkste is dat het meteen wordt opgelost. Op AQE-evenementen is er altijd een medewerker aanwezig, die ter plekke de problemen oplost. Evenement worden uiteraard goed voorbereid en er is altijd een lijst van alle contactpersonen (van leveranciers e.d.) aanwezig. Soms wordt er wel eens vergeten dat er een bloemetje aanwezig had moeten zijn voor een spreker. AQE zorgt ervoor dat dat bloemetje er komt, zodat de klant zich nergens zorgen om hoeft te maken. AQE zorgt voor een zorgeloos, compleet en onvergetelijk evenement!
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

Voor opdrachtgever TomTom organiseerden wij een congres voor 220 personen in De Hallen Studios te Amsterdam

Referentie

Stefano Millucci - Marketing Manager Strategic Partners

TomTom heeft een geslaagd congres gehad. AQE heeft een tevreden klant!

Over dit evenement

Voor opdrachtgever Hitrail organiseerden wij een jubileumfeest voor 50 personen in Mercure Fairfield York te York Vooraf hebben wij alle leveranciers bevestigd en een draaiboek gemaakt zodat alle leveranciers op de hoogte waren van het programma van de groep. Wij regelden niet alleen de hotelkamers voor de deelnemers in het Mercure York Fairfield hotel maar ook een dinerarrangement, de vluchten voor een aantal medewerkers en de transfers van de conferentie locatie (National Railway Museum) naar het hotel. Alles is vlekkeloos verlopen en zowel de directie als de deelnemers waren erg tevreden over de bijeenkomst en het hotel.

Referentie

Hans van Walsem - Director Corporate Affairs

Alles is vlekkeloos verlopen en zowel de directie als de deelnemers waren erg tevreden over de bijeenkomst en het hotel.

Over dit evenement

Amsterdam Quality Events is gevraagd om een Wintermarkt te organiseren voor een woningbouwvereniging uit Hoorn en Purmerend. Het doel was de bewoners van deze wijk te betrekken bij de besluitvorming over het uiteindelijke renovatieproject. Wij verzorgden de gehele invulling van het event. Het begon met het aanvragen van de vergunning voor de tent, deze moest geplaatst worden in het Wherepark te Purmerend. Wij hebben de tent geregeld inclusief houten vloer, aggregaat voor de stroom, diverse marktkramen, decoratie van ballonnen, sfeervolle verlichting, verwarmingsringen en de catering voor 130 personen. Vooraf hebben wij een compleet draaiboek gemaakt welke zowel naar de klant als naar de leveranciers is gestuurd zodat iedereen duidelijk wist wat er op welk tijdstip stond te gebeuren.Er stond uiteindelijk een mooie tent met sfeervolle verlichting en decoratie, lekkere hapjes en drankjes in winters thema en een tevreden klant. De opkomst van de bewoners was erg hoog en zij hebben door middel van een stemkaart hun stem kunnen uitbrengen op het project waar hun voorkeur naar uit ging.

Referentie

Rozanne Smit - Adviseur Communicatie

Er stond uiteindelijk een mooie tent met sfeervolle verlichting en decoratie, lekkere hapjes en drankjes in winters thema en een tevreden klant.

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau