Art of Events

Art of Events

  • Conceptueel
  • Puntjes
  • Out-of-the-box
  • Doelgericht
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Onze evenementen zijn meer dan een event alleen. De beleving van het evenement zelf krijgt ook in alle opzichten de betekenis waar onze relaties naar op zoek zijn. In dat doelgericht, out of the box doorpakken voor- tijdens en na het evenement maken we het verschil gericht op het realiseren van een energiek succesvol evenement waar nog lang van nagenoten wordt.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Daar kunnen we kort over zijn. Dat is de locatie waar de klant gelukkig van wordt en wij in alle opzichten in staat zijn om hun verwachtingen waar te maken.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Tijdens de voorbereiding van een feest op een landgoed in Oirschot was de bouwer van een paviljoen vergeten om een brandveiligheidsinstallatie te installeren tussen het dak en de handgeknoopte drapering. De controlerende functionarissen dreigden om die reden het feest te verbieden. Door intensief en constructief te overleggen met de betreffende instantie en de functionarissen kregen we de mogelijkheid om dat 's nachts te herstellen en werd het alsnog hernieuwd goedgekeurd de volgende ochtend.
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

Festival met Hart en Ziel was een tweedaags festival voor jong en oud tijdens Pinksteren op het prachtige Fort Vechten aan de rand van Utrecht voor circa 10.000 bezoekers. Een festival tussen de Parade en Oerol met theater, locatietheater, straattheater, stand-up comedy, kinderactiviteiten, cabaret, dans, beeldende kunst, muziek en lekker eten en drinken! Het is de uitgelezen plek voor nieuw talent om hun debuut op het grote podium te maken. Op deze manier stimuleren we het ondernemerschap bij opkomende, talentvolle kunstenaars, muzikanten, theatermakers, dansgroepen en cabaretiers. Evengoed ontvangen we er gearriveerde en zichzelf regelmatig vernieuwende artiesten, waardoor de samenwerking tussen amateurs en professionals bevorderd wordt. Het is een multidisciplinair festival en publieksevenement gericht op acts, kunstenaars en artiesten, waarbij innovatie en kruisbestuiving tussen de verschillende disciplines centraal staat. Het festival is een ode aan talent en positivisme, het glas is er altijd halfvol en het ?feel good?-gevoel komt ten volle naar boven.

Referentie

Lex de Weille - voorzitter Stichting Cultuur Met Hart En Ziel

Art of Events heeft op fantastische wijze in verschillende jaren in alle opzichten vorm gegeven aan Festival Met Hart En Ziel. Wat me vooral is bijgebleven is het vermogen op prettige wijze leiding te geven aan een immens grote en gevarieerde groep creatievelingen, vrijwilligers, artiesten en tal van onderaannemers. Hun positivisme, daadkracht, creativiteit en organisatievermogen hebben me verbaasd doen staan. Art of Events is daarnaast een zeer betrouwbaar bureau eigenlijk op alle gebieden. Altijd volgens afspraak en met de puntjes op de i. Zeer verstandig m.b.t. de budgetten en op een prettige wijze communicatief naar ons en alle anderen die met het festival te maken hebben. Ze zeggen altijd dat ze gaan voor meer dan een evenement alleen en dat maakten ze elke keer weer waar. Chapeau en een diepe buiging!

Over dit evenement

Voor opdrachtgever Pernod-Ricard organiseerden wij een kickoff event voor 120 personen in Citysence te Utrecht Hun opdracht aan ons was om een originele productpresentatie + activatie/beleving op maat neer te zetten met het thema ?zintuigen? voor de lancering van een nieuwe variant whisky; The Glenlivit Alpha. We moesten daarnaast het event spraakmakend en (social) mediageniek maken. In de 4D locatie Citysence in Utrecht kon het exclusieve verhaal van de ?The Glenlivet Alpha? in hoge mate met alle zintuigen worden beleefd . De max. 120 uitverkoren gasten uit de Glenlivit community en bloggers beleefden de onthulling van ?The Glenlivet Alpha? op een manier die de juiste indruk maakte en in hoge mate viral ging.

Referentie

Eefje Knibbeler - Brand manager Whiskey's Pernod Ricard Nederland

"On June 1st, Dutch Guardians gathered for an exclusive tasting of the mysterious The Glenlivet Alpha. In order to excite their senses, various activities challenged their ability of sight, smell, taste, and feel. The highlight of the afternoon was the tasting of The Glenlivet Alpha, alongside other The Glenlivet expressions like The Glenlivet N?durra and The Glenlivet 21 Years Old. We would like to thank all attendees for making this afternoon memorable, with a special thank you to Art of Events for their ideas, organising and realising of this fantastic event"

Over dit evenement

Huiskamerfestival NIFP De opdracht was om een originele, totaal out of the box dag en avond te organiseren gericht op teambuilding en vermaak. Een event die het wij-gevoel een positieve lading zou geven en waarbij samen cre?ren, vormgeven en het energizen van elkaar centraal staat. Voor het NIFP ontwikkelden wij daarom het eigen huiskamerfestival met middag- en avondactiviteiten die het wij-gevoel een duidelijk positieve lading konden geven. Via de activiteiten en de workshops die het samen cre?ren en vormgeven van het eigen festival mogelijk maakten werd het beste en leukste in elkaar naar boven gehaald.

Referentie

Bas de Koning - communicatieadviseur NIFP

"Hoi John en de rest van het team. Dank voor al je goede zorgen. Iedereen die er bij was, is razend enthousiast. Net als de vorige keren was het weer helemaal leuk het programma. Ook de directie was bijzonder tevreden hoe je de elementen van de visie er in verweven had. Een enorme boost voor de bedrijfs- en teamspirit en iedereen heeft zich daarnaast bijzonder vermaakt. Elk jaar is het weer totaal anders, maar ook weer herkenbaar. Als je het niet erg vindt ga ik weer met de eer strijken! Nee hoor, gekheid. Hulde en dank!"

Over dit evenement

Yama wilde tijdens een combinatie van jubileum- en personeels-evenement haar 50 jarig bestaan feestelijk vieren. Daarbij was het belangrijk dat de kernwaarden van Yama duidelijk, speels, verrassend en boven alles op niveau terug kwamen tijdens de middag en avond. Net zoals Yama zorgvuldig en met een duidelijke missie en visie is opgebouwd moest dat ook in de avond te beleven zijn. Het moest 50 jaar waardig zijn! Grote aandacht daarbij voor een fijne sfeer en setting, waarin iedereen zich direct kon vinden en zich welkom voelde. Op het fantastische Kasteel De Haar en naar Koetshuis werden de gasten een onvergetelijke avond wordt aangeboden vol met hoogwaardig entertainment en heerlijk eten en drinken.

Referentie

Carole Heck - Management Assistant YAMA

Art of Events heeft gezorgd voor een fantastisch feest, een 50 jarig jubileum van YAMA waardig. Iedereen was razend enthousiast. We zijn bedolven onder de complimenten! Dank voor de bijzondere avond en prachtig entertainment. Dank ook voor het het uitmuntende samenwerken, samen vormgeven en het ontzorgen. Ik ben normaal gesproken niet iemand die dingen makkelijk uit handen geeft, maar bij jullie was alles in goede handen! Nogmaals dank voor alles. Ik zal jullie overal van harte aanbevelen!

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau