Back Stage Kitty Hagen Events

Back Stage Kitty Hagen Events

  • Recht door zee
  • Organisatorisch
  • Puntjes
  • Doelgericht
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Wij zijn gespecialiseerd in Circus Events. Circustentenverhuur en decoraties, Circusacts en Circusartiesten, Circus Workshops. Kermis Rariteiten en Burlesque Events
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Wij komen op een eigen locatie en toveren deze thematisch om ter vergroting van de beleving. Wij presenteren Circusevents in het theater waarbij je een geheel eigen sfeer cre?ert. Wij leveren Circustenten voor ieder feest, gelegenheid of evenement.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Echt mis gegaan kan ik mij niet herinneren! Wel dat er met man en macht plus de nodige expertise snel is gehandeld om geluid en licht te vervangen, de catering op tijd te presenteren, programma aan te passen omdat een artiest niet op tijd kon arriveren etc. De kunst is het, mijn inziens, om het niet bij de opdrachtgever op te laten vallen, en zeker niet mee lastig te vallen dat er Back Stage hard gewerkt word om dergelijke zaken vakkundig en snel op te lossen. Het evenement dient voor de opdrachtgever vlekkeloos te verlopen zonder zorgen. Daar zijn wij voor!
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

Ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum van Zorgcentrum Respect te Den Haag was men opzoek naar een feestelijke dag?met het thema ?Circus? voor haar bewoners en familie op 3 verschillende locaties verdeeld over 3 dagen met een totaal van 350 bewoners.

Referentie

Laila v/d Zwan - Activiteitenbegeleider centraal

"De bewoners hebben enorm genoten. Iedereen heeft het er nog steeds over. Wij hopen dat we volgend jaar weer op jullie mogen rekenen. Heel erg bedankt voor de 3 geweldige dagen die jullie onze cli?nten, familieleden en personeel van Respect zorggroep bezorgd hebben!!! Jullie zijn echt een geweldig team met allemaal kanjers."

Over dit evenement

Het thema van de avond was Business 2 Burlesque. Een uitgebreide Business borrel t.b.v. een maatschappelijk goed doel. Op de eigen locatie in Bleiswijk, in de bedrijfskantine en een gedeeltelijke ruimte van de kassen een evenement organiseren met onbeperkt eten, drinken en entertainment van hoge kwaliteit in een top ambiance. Waar naast gezelligheid ook ruimte is om te netwerken. Ontvangst binnen en buiten, activiteiten binnen op 2 locaties.

Referentie

Lars de Wit - Tafelaar lid

"Tafel Ronde 136 Berkel en Rodenrijs heeft in samenwerking met Back Stage Kitty Hagen Events een uniek evenement weten te organiseren. Dit Business 2 Business evenement stond in het teken van netwerken / Business borrel. De gasten zijn de gehele avond met hapjes en drankjes in de watten gelegd tijdens een onvergetelijke avond vol met entertainment van hoge kwaliteit. Deze voor ons unieke avond heeft ? 5000,- opgebracht. Dit bedrag heeft de NSGK verdubbeld, zodat RT 136 in totaal ? 10.000,- aan kinderdagverblijf Myosotis (kinderen met verstandelijk en lichamelijke beperking) kon schenken ten behoeve van een snoezelruimte is het nieuwe gebouw. Een geweldige avond met een knipoog waar iedereen het nog regelmatig over heeft."

Over dit evenement

Bedenk en organiseer een Company Family Weekend van A t/m Z voor onze werknemers met partner en kinderen. Na een speciaal dagprogramma in het Dolfinarium te Harderwijk worden de gasten door een bont artiestengezelschap opgehaald waarna men in een feestelijke parade lopend naar partycentrum Het Hart van Holland word gebracht. ? In de Theaterzaal wacht ?La Piazza Pazza?, een carrousel van vermaak met attracties van weleer, terug naar vervlogen tijden? Wegdromen bij Boulevard of Broken Dreams. De sfeer proeven van de parade en overheerlijke originele gerechten! Een feestelijk verlicht plein met houten tafels en banken, bijzonder gedecoreerd en ingericht tussen kunst en kitsch. Omringd door nostalgische tentjes en gezellige eetkraampjes. Live muziek en DJ. Muziek die aansluit bij het feestconcept. ?De avond is een loopfeest met een ?lot of things to do? gehalte.

Referentie

Wim de Gier - Senior Global Project Manager

"Back Stage Kitty Hagen Events heeft al vele Family weekends voor ons verzorgd en keer op keer werd het overtroffen. Wij zijn als opdrachtgever uitermate tevreden en altijd zeer verrast over de creativiteit en tot in detail uitgevoerde verzorging van het evenement."

Over dit evenement

Kick Off Event voor betrokkene bij project: start zee toegang IJmuiden. Start voor de bouw van de grootste sluis ter wereld. Start met een boottocht op de koningin Emma langs de sluizen. Vervolgens naar het Forteiland met uitzicht op het sluisproject en een historische rondleiding gevolgd door de presentatie van het bouwproject door en voor alle betrokkenen. Hierna een spectaculaire Percussie teambuilding sessie. Wat overheerlijk klonk in het fort. Uiteraard werd de dag afgesloten met heerlijk cultureel genieten!

Referentie

Lars de Boer - Technical/Quality Manager SPC

Back Stage Kitty Hagen heeft voortreffelijk ingespeeld op onze wensen en er naast het serieuze aspect, een dag van gemaakt waar teamspirit centraal stond.

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau