Brand New Live

Brand New Live

  • Conceptueel
  • Puntjes
  • Out-of-the-box
  • Doelgericht
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
We cre?ren unieke vormen van live communicatie op plekken waar mensen samen zijn of waar we hen juist samenbrengen. Zo realiseert Brand New Live op maat gemaakte brand events, introducties, PR events, concerten, incentives en beurzen. Altijd met een eigen en unieke conceptuele vorm als uitgangspunt. We maken dat genodigden als gast binnenkomen en als fan de deur uit gaan. Van creatie tot productie; Brand New Live ontzorgt.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
-
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

Buma NL is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt gekarakteriseerd door panels, discussies, showcases voor het Nederlandstalige repertoire en de Buma NL Awards. Buma NL is een gezamenlijk initiatief van Buma Cultuur en Buma/Stemra en wordt mede mogelijk gemaakt door Sena Performers. Tijdens de zevende editie van Buma NL produceerden wij dit jaar panels verzorgt door o.a. Marco Borsato, Frans Bauer, Han Kooreneef en Sieb Kroeske. Buma NL 2016 is afgesloten met de uitreiking van de Buma NL Awards met winnaars Marco Borsato, Andr? Hazes Jr, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Diggy Dex, John de Bever en nieuw talent Yves Berendse.

Over dit evenement

De merkkoppeling tussen Samsung en fashionmerk BALR. werd ge?ntroduceerd in The Harbour Club, Amsterdam. Met ruim 70 BN?ers en 50 perstitels ontstond er veel ruchtbaarheid rondom het feest. De showproductie met video mapping en talloze dansers werd gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz. Ook was Brand New Live verantwoordelijk voor de productie van de premium BALR. horlogebandjes die tijdens de avond werden gepresenteerd.

Over dit evenement

In 2016 werd het eerste Europese Johnnie Walker House op Schiphol geopend in Lounge 2. Naast de Johnnie Walker House vestigingen op de vliegvelden van Shanghai, Beijing, Seoul, Chengdu, Taipei, Mumbai, Singapore en Johannesburg, voegt ook Amsterdam Airport Schiphol deze unieke brand store toe. Wij ontwikkelden het concept voor de internationale opening en verzorgden de volledige productie, waarbij een 3D foto-activatie centraal stond en Johnnie Walker ?Striding Men? alle genodigden en bezoekers begeleidden.

Over dit evenement

Voor Randstad, CapGemini en Samsung organiseerden en produceerden wij Digital Employment Day 2016 in het AFAS Circustheater in Den Haag_. Jonge afstudeerders en werkzoekenden werden hier wegwijs gemaakt in de banen van de toekomst en hun benodigde digitale skills. De inspiratie werd vergroot met topsprekers zoals minister Bussemaker en Prins Constantijn van Oranje!

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau