Carbon Events

Carbon Events

  • Conceptueel
  • Organisatorisch
  • Puntjes
  • Out-of-the-box
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Ons handelsmerk is het ontzorgen van de klant van A t/m Z. Wij werken niet met accountmanagers en externe creatievelingen waardoor informatie verloren kan gaan, maar slechts met één contactpersoon. Daarnaast zijn we flexibel, hebben we een transparante werkwijze en staat service en kwaliteit bij ons op nummer één. We deinzen niet terug voor uitdagingen en zullen altijd meedenken in de best mogelijke oplossingen en ideeën met het daarbij beschikbare budget. Daarbij bieden wij een totaalconcept; van conceptontwikkeling tot uitvoering. Van op- en afbouw tot facturatie en evaluatie. Hierdoor realiseren wij doelstellingen van de opdrachtgever, met oog voor detail.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Elk event is voor ons uniek en daarom geven we geen voorkeur aan een bepaalde locatie. Met het concept in gedachten adviseren wij een passende locatie. Dit kan zijn van een leegstaand winkelpand wat we omtoveren tot pop-up store, tot een tijdelijke event locatie midden in een weiland.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Voor een incentive in het buitenland hadden wij reeds diverse locaties bevestigd. Een daarvan bleek meer te kunnen verdienen bij een andere opdrachtgever en heeft vervolgens ons per mail dit mede gedeeld. Wij zijn direct met de klant uit Berlijn naar deze Franse bestemming gevlogen en hebben on-the-spot nieuwe locaties geselecteerd, bekeken en naar tevredenheid van de klant bevestigd.
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

De jaarlijkse kick-off van dit internationale uitzendbureau organiseerden wij in de jaren 2014, 2015 en 2016. Het event van dit jaar bestond uit de kick-off show waarbij we zowel regie en showcontent voor onze rekening namen. Daarnaast vond er een uitgebreid diner plaats, een afsluitend feest en verzorgden we vervoer en hotelovernachtingen voor de gasten.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Op aanvraag

Over dit evenement

Tijdens de oudejaarscampagne van de Staatsloterij 2015/2016 zijn er 250 MINI's als prijs uitgegeven. De winnaars van de auto's mochten het dak van hun auto op dit evenement komen ontwerpen. Dit alles gebeurde onder leiding van Ruud de Wild, Blond Amsterdam en Jan des Bouvrie. Alle winnaars kwamen deze dag met hun hele familie om samen een ontwerp te maken welke vervolgens op de MINI werd gewrapt.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Op aanvraag

Over dit evenement

Tijdens dit jaarlijkse personeels 'summer' event hebben we rekening gehouden met een informele festival sfeer en laid-back locatie. Tijdens het event waren er meerdere activiteiten, een smakelijke barbecue en uiteraard de beste hitjes aanwezig voor een compleet verzorgde avond.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Op aanvraag

Over dit evenement

Tijdens de Gameforce in Mechelen hebben we voor Playstation een beursstand verzorgd met implementatie van game consoles, techniek, activatie en wachtrij entertainment.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Op aanvraag

Over dit evenement

Tijdens de Renault Sc?nic Drive Away werden alle Nederlandse dealers uitgenodigd voor een allereerste introductie met de nieuwste Renault Sc?nic. In de middag werden alle gasten ontvangen voor een heerlijke 3-gangen sit-down lunch met daarna een strategische sessie voor 2017. Na afloop van de sessie volgde het reveal moment van de nieuwe auto en vervolgens de drive-away waarbij de dealers direct de auto mee mochten nemen. Voor deze opdracht namen we de logistieke planning, locatie en catering voor onze rekening.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Op aanvraag

Over dit evenement

Voor dit bedrijf hebben we de internationale trainingsweek verzorgd welke plaatsvond in Amsterdam. We droegen hierbij zorg voor de overnachtingen in het NH Krasnapolsky hotel, congresfaciliteiten, avondprogramma inclusief diners en feestavonden. Tevens hebben we voor deze internationale groep 400 branded fietsen laten maken en deze na gebruik in Amsterdam opgestuurd naar het thuisland van alle gasten.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Op aanvraag

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau