Crawfield Meetings & Business Events

Crawfield Meetings & Business Events

  • Recht door zee
  • Conceptueel
  • Organisatorisch
  • Strategisch
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Naast Event Management is Crawfield sterk in het leveren van advies over het inhoudelijk programma, we zoeken indien gewenst naar partners, zetten een marketing- en communicatieplan op en uiteraard nemen we het logistieke deel uit handen. Dit alles met veel enthousiasme, energie en een vleugje humor.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Alle niet-standaard locaties zijn voor ons favoriet. Een locatie optimaal en creatief benutten, dat is onze uitdaging.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Vanwege files was nog maar 50% aanwezig tijdens een groot seminar. D.m.v. goede communicatie naar de gasten, het goed instrueren van (catering)personeel en een creatieve aanpassing van het programma een stuk later gestart, maar uiteindelijk wel alle programmaonderdelen binnen de tijd weten te krijgen.
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

Van 25 tot 27 mei 2016 vond het Milestones in Metrology congres plaats in EYE Filmmuseum Amsterdam. Tijdens deze editie kwamen bijna 200 deelnemers en 42 sprekers vanuit de hele wereld bijeen om idee?n uit te wisselen en te discussi?ren over metrologie. Crawfield had hierbij niet alleen de organisatie en regie in handen, maar was ook moderator tijdens plenaire sessies en begeleidde discussies tijdens break outs.

Referentie

Paul van Enckevort - Director Innovation & Product Development

De organisatie van Milestones in Metrology was gebaseerd op een sterk partnership tussen Crawfield en NMi. Crawfield heeft het congres tot in de puntjes verzorgd: een grondige marketing- en communicatieplanning met een prachtig design die ook zichtbaar was op de locatie. Een eenvoudig maar goed registratiesysteem en persoonlijke communicatie naar de deelnemers. Daarnaast heeft Crawfield een grote rol gespeeld in de opzet en uitvoer van het inhoudelijke programma. Naast coaching van de plenaire sprekers tradt zij ook op als moderator tijdens de plenaire sessies.

Over dit evenement

Een seminar over Lean Six Sigma met 3 masterclasses, 12 workshops en de introductie van een nieuwe app. Crawfield was verantwoordelijk de regie van het inhoudelijk programma, voor het logistieke deel en begeleiding van het communicatietraject.

Referentie

Jeroen van Schreven - Algemeen Directeur

Het Lean Six Sigma seminar organiseerde wij voorheen altijd zelf. In 2016 hebben we dit uit handen gegeven aan Crawfield en dit was een hele goede keuze. Hierdoor hadden wij de tijd om ons te richten op de business en hoefden we ons niet druk te maken over organisatorische zaken. De aanpak van Crawfield is professioneel, kritisch en direct. Ze zijn betrokken en gedreven om van ons seminar een succes te maken. We kijken uit naar weer een plezierige samenwerking voor het seminar van 2017!

Over dit evenement

Crawfield was gevraagd door de gemeente Rijswijk om met een concept te komen voor het Grote Duurzaamheidscongres, en daarvoor ook de organisatie voor haar rekening te nemen. Ook heeft Crawfield partners en sponsoren geworven. Het werd een congres onderverdeeld in twee delen: In het middagdeel kwamen gemeenten, rijksoverheid en bouwbedrijven, ontwikkelaars, adviseurs, architecten en andere stakeholders samen om te praten over de verdere verduurzaming van de woon- en leefomgeving in Nederland. In de avond ging men in gesprek met de inwoners en de bedrijven uit Rijswijk met een duurzaamheidsmarkt en diverse workshops.

Referentie

Jort Goderie - Adviseur en Projectleider

Crawfield heeft een sterk concept neergezet waarbij ze rekening heeft gehouden met de verschillende belangen van de diverse partijen die onderdeel waren van de organisatie. Een sterk programma met veel losse onderdelen kwamen tot 1 geheel. Dit alles onder leiding van twee enthousiaste, vrolijke en professionele dames met kennis van zaken!

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau