Kumpany

Kumpany

  • Brutaal
  • Conceptueel
  • Pragmatisch
  • Sport
  • Out-of-the-box
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
We vinden dat merken echt iets moeten betekenen in het leven van mensen. Door maatschappelijke relevantie en door dingen te doen in plaats van te roepen. We maken merken sympathieker.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Geen voorkeur, zijn altijd op zoek naar nieuwe, spannende locaties.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Dit vak vraagt ons flexibel te zijn, waardoor draaiboeken niet altijd het antwoord bieden. Met een groep pragmatische en enthousiaste mensen weten we onverwachte situaties altijd weer op creatieve wijze op te vangen.
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

Na weer een knallende Olympische Spelen in Rio waar de Nederlandse atleten maar liefst 8 gouden, 7 zilveren en 4 bronzen medailles binnenhaalden, heeft Amsterdam op 23 augustus de Olympische sporters feestelijk onthaald en gehuldigd op het terrein van Amsterdam RAI. TeamNL is welkom geheten door het Nederlandse publiek en met optredens van Sharon Doorson, de dj?s van Radio 538, FeestDJRuud en Nielson. Van het moment dat de sporters landden tot het moment dat ze arriveerden in de RAI, was er een live verbinding waardoor het publiek mee kon genieten. Kumpany is voor de 6e keer verantwoordelijk voor de gehele evenementproductie van Schiphol tot RAI en de visuele vormgeving, zoals het podiumbeeld dat opgebouwd is uit verschillende typisch Nederlandse elementen.

Over dit evenement

Na maandenlang de festiviteiten voorbereid te hebben opent het nieuwe Hilton Hotel op Schiphol Airport officieel haar deuren. Kumpany heeft het gehele project begeleid; van de visuele conceptvertaling en website tot openingsspektakel. Het hotel werd omgetoverd tot een visuele beleving met The Great Gatsby als inspiratie. Zo?n 1000 gasten vierden de spectaculaire opening met optredens van Sharon Doorson en Dirk Zeelenberg en beleefden het hotel op bijzondere wijze door de ingezette acteurs in de kamers, de keuken en de spa. Als klap op de vuurpijl kwamen honderden gouden parachuutjes met gratis overnachting uit de nok van het 11 etages hoge atrium neergedwarreld.

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau