Luidkeels

Luidkeels

  • Recht door zee
  • Pragmatisch
  • Uniek prijsbeleid
  • Doelgericht
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Luidkeels onderscheidt zich door een spin in het web te zijn tussen zeer ervaren eventspecialisten. Wij focussen op het produceren en Luidkeels heeft een heel klein vast team met daar om heen een netwerk van producers die ieder hun specialisaties hebben. Daarmee creëert Luidkeels voor ieder event een productieteam dat écht past bij het event.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Er zijn zó veel mooie en geweldige locaties in Nederland met vooral veel verschillende kwaliteiten. Onmogelijk om daar een favoriet uit te kiezen, maar Luidkeels heeft wel een speciale band met de Ziggo Dome. In dit gigantische rockpaleis kan echt alles! Niets is het team van de Ziggo Dome te gek en Luidkeels heeft hier inmiddels vele business events mogen produceren.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Doordat de focus van Luidkeels echt op een goede productie ligt zijn we eigenlijk altijd voorbereid op vrijwel alle mogelijke scenario's. Alleen toen precies aan het einde van een event een enorme menigte voetbalfans (na een uitgelopen wedstrijd) het tegenoverliggende voetbalstadion verliet kregen we het heel even warm. Na snel overleg wilde het entertainment nog wel even door gaan en heeft de catering iedereen voorzien van dranken om even een half uurtje te wachten tot de storm weer ging liggen...
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

De jaarlijkse Technology Summit is het grootste internationale evenement van één van onze opdrachtgevers en richt zich op innovatie en technologie binnen de branche waarin het bedrijf zich begeeft? Het doel van het evenement is het organiseren van een inspirerende bijeenkomst voor werknemers en belangrijke partners, gericht op het voeden van samenwerking en kruisbestuiving tussen deze twee doelgroepen. Het event bestond uit een dagprogramma en een avondprogramma, met respectievelijk 1800 en 1200 gasten. Het dagprogramma kende een beurs met ruim honderd standhouders, een inspirerend plenair programma met sprekers en 28 breakout sessies. Traditiegetrouw bouwde Luidkeels de plenaire zaal tijdens de borrel om tot dinerzaal voor een enorme dinershow waar ook de jaarlijkse supplier-awards werden uitgereikt. Hoogtepunten van 2016: een weergaloos decor, koninklijk bezoek en een knallend optreden van de Flying LED Drummers.

Referentie

op aanvraag - op aanvraag

A BIG THANK YOU to you for making yesterday the incredible success it was. You produced it seamlessly and I have thoroughly enjoyed working with you!!!

Over dit evenement

Klantadviseurs handelen jaarlijks meer dan een miljard telefoontjes en e-mails af. Zij zijn onmisbaar dus! De functie-inhoud verandert en eisen worden hoger. Hun imago kan wel een boost gebruiken! Daarom en bedrijfsfeest voor de hele branche! Voor de zesde keer werd 'De Nationale CQ Test', een kennistest voor klantadviseurs (met bijbehorend feest) georganiseerd. Dit evenement is uitgegroeid tot een belangrijk jaarlijks festijn voor de klantadviseurs en daarom moest deze jubileumeditie alle voorgaande edities overtreffen! Deze editie met als thema 'Next Level' vond plaats in Hangaar 2 (Katwijk) waar de teams elkaar om de titel 'beste klantadviseur' bevochten. Na een ontvangst met karaoke, silent disco, XXL-tafelvoetbal en teamfotografie namen de deelnemende teams plaats op de tribunes van de CQ arena. Met Eddy Zoëy als presentator was het een zinderende strijd. De 800 uitzinnige deelnemers aan de Nationale CQ Test maakten er één groot feest van en waren bloedfanatiek. Na een spannende finale tussen de beste drie deelnemers sloot de Nationale CQ Test af met een afterparty.

Referentie

Ostar Toonen - Commercieel Directeur Customer Contact - Tempo Team

De organisatie was dit jaar een flinke klus maar wanneer ik dan vandaag terugblik op afgelopen zaterdag was het alle inspanningen meer dan waard!! Ik heb heel veel blijde gezichten gezien en de energie vanuit de groep deelnemers overtrof wat mij betreft de vorige editie. We hebben het samen toch maar weer mooi voor elkaar gekregen om het leukste event binnen de klantcontact branche neer te zetten. Het event is enkel te organiseren met de inspanning en hulp van jullie als persoon en de organisaties die achter jullie staan waarvoor ik iedereen heel erg wil bedanken.

Over dit evenement

Om de nieuwe reclamecampagne en positionering te presenteren aan haar medewerkers nodigde één van de grootste uitzend- en detacheringsorganisaties 2800 medewerkers uit voor een event in de Ziggo Dome. We bedachten een TV-show opzet met persoonlijk boodschappen van relaties en klanten aan medewerkers van het bedrijf. Het prachtige inhoudelijk programma gepresenteerd door Robert ten Brink, met als hoogtepunt de nieuwe commercial van het bedrijf, kwam helemaal binnen bij de medewerkers... Overtuigd van de nieuwe boodschap verlieten de medewerkers na afloop trots het pand. Missie geslaagd!

Referentie

op aanvraag - op aanvraag

...Missie geslaagd! wat een top team!....

Over dit evenement

De jaarlijkse Gala Party van het Cable Congress vindt plaats op de eerste avond van het driedaagse Cable Congress en is een informele netwerk-gelegenheid voor alle deelnemers aan het congres. In 2014 mocht Luidkeels deze Gala Party in de Ziggo Dome te Amsterdam produceren in opdracht van de sponsoren van deze avond: Ziggo, UPC en Liberty Global. Voor deze gelegenheid had Luidkeels de grlte zaal van de Ziggo Dome in twee helften verdeeld. De gasten werden ontvangen in een chique rode loper setting en na een openingsact onthulde de Executive Chairman Matthias Kurth de daadwerkelijke feestruimte. Deze was ge?nspireerd op de typisch Nederlandse culinaire buitenfestivals. De avond werd opgesierd met uiteenlopende acts, waaronder een door FOX Channels gesponsorde act met characters uit bekende FOX televisieseries.

Referentie

op aanvraag - op aanvraag

Awesome guys!

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau