MarQuis evenementen

MarQuis evenementen

  • Recht door zee
  • Conceptueel
  • Organisatorisch
  • Doelgericht
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Wij durven ook 'nee' te zeggen als we het gevoel krijgen dat er geen match is. Alleen wanneer beide partijen helder op hun vizier hebben, waarom de investering in elkaar het waard is wordt het namelijk pas een succes!
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Wat onze favoriete locatie is, is niet relevant. Het gaat per definitie altijd om de doelgroep. Een event op eigen terrein vinden wij als team wel altijd een extra dimensie geven aan het event.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Overleg, anticiperen en snel alternatieve oplossingen bedenken (creativiteit) zijn aspecten die belangrijk zijn bij zaken die dreigen mis te gaan.
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

Bedenk en organiseer een eventconcept voor ons 50-jarig jubileum en cre?er een beleving voor alle genodigden waarbij emotie, warmte, trots en het familiegevoel maximaal ervaren kunnen worden luidde de opdracht. Bekijk de video van dit eventconcept en laat je inspireren.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

NAMENS DIRECTIE/FAMILIE HEINEN & HOPMAN: TOP FEEST VAN EEN TOP BEDRIJF BIJ EEN TOP BEDRIJF IN EEN WOORD; S U B L I E M

Over dit evenement

Bedenk en organiseer een concept voor ons jaarlijkse personeelsevent ge?nitieerd vanuit de PV. Het eventconcept moest een futuristische inslag hebben en volledig aansluiten bij een internationaal gezelschap bestaande uit 1200 gasten met maar liefst 24 verschillende nationaliteiten. Bekijk de video van dit eventconcept en laat je inspireren.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

GEEN 1:1 QUOTE NAMENS HET GEHELE ORGANISATIECOMITE: maar een warm onthaal voor evaluatie en luxe gegraveerde glazen als gift na evaluatie is ook een duidelijke boodschap!

Over dit evenement

Corporate festival (2 dagen) voor 4000 medewerkers

Referentie

Op aanvraag - Parkmanager / directie

Dat de medewerkers dankbaar en trots waren heeft onze opdrachtgever geweten ook! Na het plaatsen van de eerste paar foto’s en een korte video op Facebook, ontplofte heel de boel. Een stortvloed aan lovende reacties, shares & tags maakte dat het bericht maar liefst 135 x gedeeld werd en een organisch bereik kreeg van ruim 91.000 bereikte personen. Dat noemen wij nog eens impact en bereik door de inzet van een evenement. De directie had dit nog niet eerder meegemaakt!

Over dit evenement

Relatiedag met een wereldrecord & een open dag: 2 dagen - 700 genodigden - eigen terrein

Referentie

Op aanvraag - Directiesecretaresse

Naarmate het proces vorderde, realiseerde we ons dat we het zelf niet konden overzien. In het verleden hadden wij al samengewerkt met MarQuis en dat was naar alle tevredenheid. Om die reden hebben we ze opnieuw ingeschakeld. Het enthousiasme van Wendy en haar team sprak ons enorm aan.

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau