Meet Me Events

Meet Me Events

  • Conceptueel
  • Organisatorisch
  • Puntjes
  • Out-of-the-box
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Meet Me Events is gespecialiseerd in het bedenken, organiseren en promoten van verrassende evenementen, waarbij beleving centraal staat. Alle evenementen die wij organiseren zijn maatwerk. Dat zorgt ervoor dat elk evenement uniek en verrassend is. Meet Me Events wordt gerund door twee bevlogen dames: Christa en Miranda. Zij hebben veel oog voor detail en werken alles tot in de puntjes uit. Als fullservice bureau werken zij samen met tal van freelancers en partners om uw evenement onvergetelijk te maken!
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Omdat Meet Me maatwerk levert hebben wij geen favoriete locatie. Afhankelijk van het evenement en de wensen van de opdrachtgever gaan we op zoek naar de beste locatie en daarbij is niets ons te gek. Zo hebben we ooit een compleet circus in de 'achtertuin' van één van onze opdrachtgevers neergezet.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Meet Me Events zorgt ervoor dat op voorhand alles tot in de puntjes geregeld is. Sommige dingen laten zich echter niet organiseren en zo kun je op locatie te maken krijgen met onvoorziene omstandigheden. Het is dan zaak om hier creatief mee om te gaan en de opdrachtgever hier niet mee te belasten. Meet Me Events is inventief genoeg om onvoorziene omstandigheden om te buigen naar 'kansen'. Problemen kennen wij niet, wel uitdagingen!
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

Na ruim twee jaar renoveren en restaureren kan OOS International eindelijk intrek nemen in naar nieuwe, monumentale kantoorpand 'Villa Welgelegen'. Zo'n bijzondere aangelegenheid moet uiteraard op gepaste wijze gevierd worden met personeel, (zaken)relaties uit binnen en buitenland, familie en vrienden. Aan Meet Me de eer om deze Grand Opening te organiseren en dat deden we met heel veel plezier! De ruim 600 gasten, die verspreid over de hele dag aanwezig waren, werden verrast met een zeer divers programma inclusief bijzondere rondleiding door de villa en spetterende openingsceremonie! Een prachtige, onvergetelijke dag...

Referentie

Leon Overdulve - CEO

Ik vind het altijd mooi wanneer ik vakmanschap tegenkom. In de offshore, verbouwing van de villa en nu dus ook bij het organiseren van evenementen. Mooi om te zien dat jullie ook zo aan het groeien zijn en een zeer goede naam hebben opgebouwd, dankzij commitment en vakmanschap!

Over dit evenement

"Hooggeëerd publiek! Welkom bij 'Cirque du Zeelandia'! Het belooft een magische avond te worden vol acrobatiek, mystiek, muziek en dans?" En een magische avond was het zeker! Ruim 700 gasten (medewerkers en introducés) van Zeelandia bezochten het feest. Speciaal voor de gelegenheid haalden we een compleet circus naar Zierikzee. Met hoogwaardige entertainment, spectaculaire optredens, topcatering en maar liefst drie circustenten was er voor ieder wat wils. Ook aan de kids was gedacht: kinderen van medewerken bezochten 's middags de kids circusvoorstelling, met suikerspinnen en popcorn!

Referentie

Angelique den Boer - Marketing & Communicatie medewerker en lid PV

Ik had vanaf het eerste moment het gevoel dat jullie alles onder controle hadden. Ik weet jullie pitch nog en voordat de deur achter jullie dichtsloeg, had ik mijn beslissing al gemaakt. Ik heb tot nu toe alleen maar positieve berichten gehoord en ik heb zelf ook echt een topavond gehad. Lekker gedanst, het eten was prima, de circusvoorstelling 's middags (maar ook 's avonds) was erg leuk. Naast dat jullie gewoon leuke meiden zijn, is het samenwerken met jullie echt superfijn. Dank je wel!

Over dit evenement

In het studiejaar 2012-2013 viert de HZ haar 25-jarig jubileum. Meet Me had de eer om in dit kader twee fantastische feesten te organiseren in het Arsenaalcomplex in Vlissingen: één feest voor zo'n 2000 studenten en een feest voor de 600 medewerkers. Het zilveren jubileum was voor Meet Me aanleiding tot de naam en thema van het feest: "HZ 25th Anniversary Silver Edition". De dresscode? 'White with a touch of Silver'. Het dak ging eraf tijdens het studentenfeest met artiesten als VanVelzen, Kraantje Pappie, Quintino, Franky Rizardo en Arlo van Sluis. Overige programma-onderdelen waren: live Twitter, de modepolitie, early bird prijzenactie door Mediamarkt Middelburg, Meet & Greet met VanVelzen en Kraantje Pappie en diverse foto- en videoteams die het feest vast legden.

Referentie

Hans Reijnierse - Voorzitter HZ Cult

Over dit evenement

Afgelopen 19 jaar zijn Rijkswaterstaat en Waterschap een samenwerkingsverband aangegaan onder de noemer project Zeeweringen. Het uiteindelijke doel; de realistatie van 325 kiliometer dijkversterking in Zeeland. Dit maakt het project Zeeweringen tot het grootste waterveiligheidsproject sinds de Deltawerken! De eerste steen werd in 1997 gelegd door toemalig minister Jorristma. Aan de huidige minister van Infrastructuur en Milieu, mevrouw Schultz Verhaegen, de eer om tijdens de feestelijk afsluiting de laatste steen te plaatsen.

Referentie

Marieke Poortvliet - Communicatiemedewerker

Over dit evenement

'Kapitein Willem verruilt deze nazomer het ruime sop voor vaste wal en nodigt alle inwoners van Terneuzen en omstreken uit om samen te komen feesten.' Zo'n 10.000 bezoekers komen op de zeer succesvolle eerste editie van Festival Zoute Neuzen - een nieuw, stoer, cultureel evenement - af. Het festival is een initiatief van Stad Terneuzen en draait om de Vliegende Hollander en haar wereldberoemde kapitein! Op een unieke locatie, met een podium op het water, zorgen optredens van onder andere Lucas Hamming en TenTemPies voor een deinende mensenmassa op de kade. Daarnaast stonden er foodtrucks om de stevige trek te stillen, een barbier voor behaarde landrotten en werd er een Vliegende Hollander Party voor de kids georganiseerd.

Referentie

Tanya Joustra - Citymarketeer

Over dit evenement

Hoera! Emergis, centrum voor geestelijke gezondheidszorg in Zeeland, bestaat 20 jaar en wil dit graag op gepaste wijze vieren. We bedenken het thema 'Emergis Kleurt Jouw Dag' geïnspireerd op het kleurrijke jubileumlogo en passend bij de datum van het evenement (18 juni; de dag van Colours by the Sea 2016 in Vlissingen). En een kleurrijke boel werd het! Zowel 's middags, tijdens het feest voor de cliënten, als 's avonds bij de medewerkers gaat het dak eraf. Met optredens van onder andere Better Acoustic, Circus Bolo, DJ Martyn Green en als klap op de vuurpijl... de Grandpa Nick Sessieband met special guests Charly R P Luske en Martin van der Starre.

Referentie

Nanon Doeland - Communicatiemedewerker

WAT EEN FEEST! Het was echt ontzettend tof! Iedereen heeft zo genoten. Lekkere muziek, heerlijk gedanst en goed georganiseerd. Ik na nu alleen wel een nieuwe linkerknie en een paar nieuwe voetzolen gebruiken ;)

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau