On Top Events

On Top Events

  • Recht door zee
  • Organisatorisch
  • Strategisch
  • Doelgericht
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Wij denken strategisch mee met de klant en halen boven tafel wat nu de echte doelstellingen zijn voor een evenement. Hiervoor brainstormen we graag samen met de klant. Op basis hiervan bepalen we de rode draad en gaan dan op zoek naar de locatie, cateraar, aankleding en ander zaken die nodig zijn om van het evenement een groot succes te maken. Als je On Top Events inschakelt weet je zeker dat je gasten met een gevoel naar huis gaan.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Wij hebben niet direct een favoriete locatie, omdat de locatie heel erg afhangt van het soort evenement en de sfeer die je daarmee neer wilt zetten.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
We hebben ooit gehad dat een leverancier van een RIB boot belde dat de boot stuk was en er dus niet gevaren kon worden. We hebben aangegeven dat hij op zoek moest naar een vervanger en zijn zelf ook heel Nederland afgestruind om een vervanger te vinden. En uiteindelijk is dit natuurlijk gelukt en heeft de klant niets gemerkt.
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

De gemeente Rijswijk had samen met bewoners en ondernemers een stadsvisie ontwikkeld voor Rijswijk in 2030. Dit was de kick of waarin de deelprojecten werden getoond en ook een feestje werd gevierd in de vorm van een festival. Er waren diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassen en een podiumprogramma met diverse optredens en prijsuitreikingen.

Referentie

Fenno Kamminga - Senior Policy Officer

Wij waren op zoek naar iemand, die ons kon faciliteren bij de organisatie van een feestelijke startbijeenkomst ter gelegenheid van de nieuwe Stadsvisie van Rijswijk. Natasja heeft voor ons deze rol kunnen oppakken. In Natasja vonden wij een persoon, die goed kon meedenken over de opzet van het evenement. Natasja vond snel aansluiting bij het team en kon zo vlot haar rol oppakken. Natasja is flexibel, doelgericht en communicatief sterk. Mede dankzij Natasja hebben wij in relatief korte tijd een evenement neergezet voor de inwoners van Rijswijk. Het evenement vond plaats in het winkelcentrum en bestond uit allerlei activiteiten en optredens, die in verbinding staan met de Stadsvisie. Het evenement is door enkele honderden inwoners bezocht.

Over dit evenement

Voor Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik mochten wij de open golfdag 2016 organiseren. Hiervoor heeft On Top Events het thema bedacht en verder uitgewerkt. Er waren vershillende activiteiten zoals; 4-holes baan kennismaking, een natuurwandeling door de baan, een clinic, demo's, een jeugdcircuit en een Schotse mini-markt.

Referentie

Thomas Kahnt - Directeur

Natasja Torcqu? heeft in de nazomer van 2016 een Open Golfdag voor Golfclub Kromme Rijn georganiseerd. Wij vonden de samenwerking zeer prettig. Natasja nam de leiding, maakte voorstellen voor een thema en de invulling van de dag. Zij koppelde regelmatig terug, arrangeerde een uitstekende social media campagne en bleef trouw aan het budget. Bijzonder leerzaam was de evaluatie na afloop. Met 5 nieuwe leden en een complete lesgroep was de Open Golfdag 2016 de meest succesvolle ooit.

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau