Organisatiebureau TimeOut Events

Organisatiebureau TimeOut Events

  • Conceptueel
  • Organisatorisch
  • Puntjes
  • Doelgericht
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Organisatiebureau TimeOut Events is al 30 jaar een toonaangevend bureau voor de organisatie van B2B en B2C evenementen.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
We bieden onze klanten diverse mogelijkheden , onze klanten bepalen de locaties.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Niet van toepassing
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

1 locatie, 1000 medewerkers, kick-off event verandering organisatiestructuur, 20 workshops, artiesten.

Referentie

Egbert Gritter - Raad van Bestuur

Beste Jos, dank voor de organisatie van het medewerkersfeest. De opkomst was buitengewoon mede door het aantrekkelijke programma wat geheel was afgestemd aan onze doelgroep en de doelstelling. Het afsluitende optreden van Ali B en Brownie Dutch viel goed in de smaak, de sfeer en locatie waren uitstekend. Dank namens ons allen.

Over dit evenement

Ondersteuning van een eendaags dealer - event inclusief de opening, ondersteuning presentaties en afsluitende feestavond.

Referentie

Bob de Wit Williamson - Marketing manager

Beste Jos, Dank voor de organisatie van de Trek Benelux dealerdag. De opening, de facilitaire verzorging van de diverse presentaties aan ons dealer netwerk Benelux en de aankleding en organisatie van het eindfeest inclusief diner was tot in de puntjes verzorgd. Bob

Over dit evenement

Elk jaar komen relaties van de firma Akam tesamen op een bijzondere plek. Na een presentatie / update van de nieuwste betaalsystemen worden de gasten vermaakt met een lunch en aansluitend een bijzonder actief evenement.

Referentie

Op aanvraag - Directeur / eigenaar

Beste Jos, Het was weer een topdag. Alle relaties hebben enorm genoten. Het RIO Paviljoen te Papendal en de gehele scala aan spectaculaire activiteiten maakten de dag compleet. Onze dank.

Over dit evenement

Weekendtrip met het voltallige personeel naar Barcelona inclusief transfers, logies, activiteiten. Recognition awards naar Rome, Madrid, Kopenhagen, Dublin, Berlijn inclusief transfers, logies, GPS tochten, scootertochten, catamarans.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Jos, bedankt voor het geweldige maar vermoeiende weekend te Barcelona. We hebben genoten van de fietstocht met de Beach cruisers, de scootertocht ( spannend maar te gek) en het contact met de collegaes onderling. Arjen.

Over dit evenement

Teambuilding opdracht. 800 personen bouwden met 40 teams tegelijk een veertig tal houten en ijzeren strijdwagens. Na het bouwen werden de wagens getest op het uitgezette "Ben Hur" parcours en moesten de finalisten tegen de "stig" racen.

Referentie

Josine Lixon - Verbeek - Operationeel manager

Een opening in Romeinse stijl. Vervolgens 800 personen in een Romeinse bivak bij elkaar die na de uitleg op perkamentrollen aan de slag gingen om 40 wagens te bouwen binnen het tijdsbestek van twee uur. Afsluitende race met alle wagens voor een uitzinnig publiek.

Over dit evenement

2500 medewerkers actief binnen het tijdsbestek van een dag, verdeeld over 20 - 25 workshops, toernooi vormen, introductie sporten en dans.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Niet omdat het moet maar omdat het kan. Op deze dag worden de medewerkers uitgedaagd om samen met de collega's lekker actief bezig te zijn bij de diverse workshops of sporttoernooien in het kader van Fit en Vitaal.

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau