Pegasus Events

Pegasus Events

  • Recht door zee
  • Pragmatisch
  • Puntjes
  • Out-of-the-box
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Met Pegasus Rotterdam (DMC) zetten wij onze uitgebreide kennis van de stad in om unieke en bijzondere bedrijfsevenementen te organiseren. Naast Rotterdam kenners bij uitstek zijn wij ook de partner voor andere bestemmingen in en buiten Nederland met ons label Pegasus Specials. Met name incentives, kickoff events, relatie evenementen en salesmeetings bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres. Wij helpen u graag op een respectvol brutale manier!
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Een locatie die het WOW effect bij de klant oproept. Dit betekent dat de locatie minstens voldoet aan de verwachtingen van de klant en dat beetje extra biedt. Dit betreft met name gastvrijheid, flexibiliteit en aankleding.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Door hevige sneeuwval op de dag zelf dreigde een kickoff event niet door te gaan. De bestemming in Rotterdam was bijna onbereikbaar door verkeerschaos. In samenspraak met de klant is het partyschip eerder gaan varen en heeft de gasten op een beter bereikbare parkeerplaats aan het water opgehaald. Dit beperkte de vertraging aanzienlijk en kon het event met een kleine vertraging toch doorgaan. De gasten die wel op tijd de locatie konden bereiken zijn geanimeerd door een stand-up comedian die reeds als "back-up" was opgeroepen.
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

Voor opdrachtgever Gamehouse Europe B.V. organiseerden wij een kickoff event voor 200 medewerkers. Na de succesvolle kickoff meeting in Rotterdam werd Pegasus Events door Gamehouse Europe B.V. gevraagd om het volgende jaarlijkse kick-off event te verzorgen in het midden van Nederland en op meerdere bijzondere locaties. Opdracht was om een 3-daags event neer te zetten wat deelnemers lang bij zou blijven, een goede mix moest hebben van werk en fun met een mooie uitsmijter op de laatste avond. Voertaal was Engels, aangezien de deelnemers uit Spanje en Nederland komen.

Referentie

Rutger Peters - Founder

I actually really enjoyed the Kick-Off and thought the length of the work-content was just long enough to get things done without getting to tired. I LOVED the fun events and really enjoyed hanging out with my colleagues in such a fun way! The castle was beautifull and the hotel was great. This event was super awesome, everything was taken care of.

Over dit evenement

De opdracht van het meerdaagse incentive was; organiseer een evenement waarbij inhoudelijke presentaties worden afgewisseld met een leuk sociaal programma. Als verrassende locatie is er gekozen voor het Theaterhotel in Almelo. Dit voorzag in goede vergaderfaciliteiten, een theater en overnachten. De fraaie omgeving bood voldoende mogelijkheden voor leuke activiteiten zoals e-scooter tour, wandeling met gids en een kanotocht. Naast een feestavond en mooie dinerlocaties was het spektakel stuk een eigen show op het hoofdpodium van het theater.

Referentie

Op aanvraag - Secretary

Een event organiseren voor 65 personen op een goede locatie, met goede vergaderfaciliteiten maar ook ruimte voor interactie en teambuilding is niet altijd makkelijk. Met de mooie Twentse omgeving als decor heeft Pegasus Events dit heel goed gedaan! Vincent heeft onze briefing heel goed vertaald naar een afwisselend programma, met voor ieder wat wils. Afstemming met en begeleiding door het team, vooraf en ter plekke, is heel goed en fijn verlopen. Dank hiervoor!

Over dit evenement

Voor de (inter)nationale relaties van RSM kregen wij de opdracht om het kennismakingsevent met de stad Rotterdam te organiseren. Na een briefing op de campus van de Erasmus Universiteit vertrokken de deelnemers met touringcars richting het centrum, waar een heerlijk lunchbuffet geserveerd werd in het Westelijk Handelsterrein. Hierna zijn de teams op pad gegaan voor een unieke citygame door Rotterdam dat we afsloten met een prijsuitreiking en diner in de Oude Haven.

Referentie

Op aanvraag - Senior Programme Assistant

De belofte van Pegasus Events om andere dingen in Rotterdam te bezichtigen dan de gebruikelijke highlights zijn naar tevredenheid van de groep nagekomen. De informatie over de stad hebben zelfs de geboren en getogen Rotterdamse studenten onder ons aangenaam verrast. Compliment! De organisatie is strak geregeld en goed verzorgd.

Over dit evenement

Wegens behaalde doelen werden de medewerkers van Van der Voet beloond met een door Pegasus Events georganiseerde incentive naar Antwerpen. Naast leuke activiteiten wilde de opdrachtgever ook wat tijd inruimen voor een korte toelichting op de toekomstplannen van het bedrijf. Naast de eerste klas transfers per trein naar Antwerpen verzorgde wij de overnachting, diner in een middeleeuwse kelder en de lunch met presentatie op een bijzondere locatie, namelijk het oudste straatje van Antwerpen! Een ludieke biketour, rondleiding door het eeuwenoude ondergrondse waterstelsel en een bierproeverij maakte het geheel tot een memorabel tweedaags event.

Referentie

Gijs van der Voet - Eigenaar

Wij zijn met ons kantoor naar Antwerpen geweest voor het tweedaags bedrijfsevent. Het was een TOP uitje mede dankzij de strakke organisatie van Pegasus Events. Een goede samenwerking was hier KEY en het gehele uitje was TOP verzorgd. Wij zullen als bedrijf dan ook zeker vaker gebruik gaan maken van de service die zij geven. Een compliment voor diegenen die hieraan mee hebben gewerkt. Met andere woorden: EEN ECHTE AANRADER.

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau