Pink Orange B.V.

Pink Orange B.V.

  • Conceptueel
  • Organisatorisch
  • Out-of-the-box
  • Puntjes
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Onze specialisatie ligt in het ontwikkelen tailor made concepten helemaal passend bij de wens van de klant.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Een locatie die we compleet eigen kunnen maken, door alles tot in de kleinste details te verzorgen.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Wij zorgen voor een goede voorbereiding, zodat er tijdens het event niks mis kan gaan.
Toon telefoonnummer

Al onze cases

Over dit evenement

In 2015 bestond TMC 15 jaar, dit moest natuurlijk gevierd worden! TMC wilde haar medewerkers eens goed in de watten leggen en hen het ?celebrity? gevoel geven. Naast het feit dat er awards uitgereikt werden aan de jubilarissen, moest het een echte feestavond worden met spectaculair entertainment en culinaire hapjes.

Over dit evenement

Ter ere van het 25-jarig jubileum nodigde Groupauto haar leden uit om 5 dagen van het Italiaanse leven te genieten, leveranciers te bezoeken en de start van de spectaculaire endurancerace, de Mille Miglia te beleven. Aan ons de opdracht om hier een mooie incentive reis voor te cre?ren.

Referentie

Freek Blekxtoon - Managing Director

Over dit evenement

Elk jaar reikt Rabobank Nederland de ?Herman Wijffels Innovatieprijs? uit aan d? duurzame innovaties in de categorie?n: food & agri, circulaire economie en vitale gemeenschappen & zorg. In 2015 was het de beurt aan de vestiging in Helmond om dit event te organiseren. De bedoeling was dat de dag bestond uit workshops, een innovatiemarkt en een plenair gedeelte; de daadwerkelijke uitreiking van de prijzen. Belangrijk was dat Rabobank Helmond graag lokale ondernemers bij de uitvoering van het event wilde betrekken. Rabobank heeft ons, als partner van dit evenement, gevraagd om op basis van de afgegeven briefing een passende invulling te geven aan deze uitreiking. Het evenement had als doel een positieve en inspirerende indruk achter te laten.

Referentie

Theo Heldens - Directeur Bedrijven

?In HV Productions hebben we een geweldige partner gehad die ervoor zorgden dat ?lles tot in de puntjes geregeld was. Professionaliteit in optima forma! Wij hebben louter positieve reacties ontvangen en het is dan ook een event geworden waar wij als Rabobank Helmond gepast trots op zijn. En wat we, ere wie ere toekomt, zonder de expertise ?n de support van HV Productions nooit op deze wijze hadden kunnen organiseren.?

Over dit evenement

In 2015 bestond BASF 150 jaar. Dit moest uiteraard gevierd worden, wij hebben hier een concept voor mogen bedenken, welke inmiddels wereldwijd wordt ingezet: Connected2Care! Samen met collega?s bijdragen aan een betere wereld door middel van jezelf inzetten voor jouw goede doel!

Referentie

Xavier Leclair - Head of Communications and Government Relations

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau