PINO communicatie | evenementen | congressen

PINO communicatie | evenementen | congressen

  • Organisatorisch
  • Pragmatisch
  • Puntjes
  • Out-of-the-box
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
PINO organiseert met effect. Een bijeenkomst is bij ons nooit een doel op zich, maar altijd een middel om bij te dragen aan een grotere strategie. Wij werken samen met de opdrachtgever aan een doordacht en verrassend plan. Dat niet alleen werkt op papier, maar juist in de praktijk. Wij geven advies. Gevraagd en ongevraagd. En we voeren het plan tot in de puntjes uit. We zetten altijd een stapje extra en zijn onze opdrachtgevers regelmatig een stapje voor. Onze werkwijze laat zich dan ook typeren als proactief, met zekerheid ?n persoonlijke aandacht. En het resultaat? Dat is een ultieme beleving en blijvende herinnering.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Elk evenement is uniek en vraagt om een passende locatie. Zo hebben wij de afgelopen jaren evenementen georganiseerd in de Biesbosch op het water, in een hangar op een vliegveld, in een tent boven op de Afsluitdijk, op schepen, in kastelen, congrescentra en weilanden. Niets is ons te gek. Natuurlijk is het fijn als een locatie beschikt over alle denkbare faciliteiten. Maar of we nu letterlijk met onze voeten in de klei staan of met een helm op ons hoofd in een bouwput, wij krijgen er energie van!
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Er zijn altijd zaken die anders lopen dan gepland. Dat is evident bij het organiseren van evenementen. Het belangrijkste is dat wij snel kunnen schakelen en altijd flexibel zijn. Ons projectmanagement is up-to-date en op een dusdanig adequate manier ingericht dat we wijzigingen door onvoorziene situaties snel kunnen integreren in het organisatieproces. Waardoor we onze opdrachtgevers, maar vooral ook hun gasten en relaties een zo hoog mogelijke kwaliteit kunnen bieden.
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

PINO heeft het landgoed van Berg en Dal op 17 september 2016 voor ??n dag omgetoverd tot een unieke festivallocatie. Compleet met reuzenrad, een sfeervol ingerichte feesttent, allerlei hapjes en drankjes en knallers van artiesten. De gasten van Synthon Discoveryland werden uitgenodigd om op ontdekkingsreis te gaan en gezamenlijk het 25-jarig bestaan van Synthon te vieren. Een internationaal bedrijf dat generieke en innovatieve geneesmiddelen ontwikkelt voor de mensen die ze nodig hebben. De gasten vielen van de ene verbazing in de andere. Rondvliegende drones, wandelende luidsprekers en gastvrouwen om door een ringetje te halen, ze waren er allemaal. Zo ontpopte Synthon Discoveryland zich tot een festival dat je bij thuiskomst in gedachten nog eens rustig herbeleeft. PINO zorgde samen met het projectteam van Synthon niet alleen voor een prikkeling van alle zintuigen, maar ook voor een blijvende herinnering. Dezelfde avond nog verscheen een kleurrijke festivalkrant en natuurlijk mocht ook een flitsende aftermovie niet ontbreken.

Referentie

Contactgegevens op aanvraag - Contactgegevens op aanvraag

Referentie op aanvraag

Over dit evenement

Tijdens de Nationale Klimaattop 2016 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam hebben 1700 vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, overheden en maatschappelijk organisaties afspraken gemaakt om de uitstoot van CO2 drastisch terug te dringen. PINO is trots dat zij met haar ruime eventervaring heeft kunnen bijdragen aan zowel het vertalen van de inhoud naar de juiste vorm als in de logistieke organisatie van de top. In 2015 vond de Klimaattop plaats in Parijs. Op 26 oktober 2016 opende de minister-president de Nationale Klimaattop met ?Parijs aan de Maas?. Gevolgd door een interessant debat met als thema ?Mobiliteit in Nederland? en ?Leven in 2050?. Prominenten als burgemeester Aboutaleb, Pieter Elbers (KLM), Roger van Boxtel (NS) en Ed Nijpels (Energieakkoord) lieten hun stem horen. Tussendoor was er volop ruimte voor ontmoeting op het Netwerkplein, vonden er verschillende breakout sessies plaats en werd de sfeer live vastgelegd op een kleurrijke wandtekening.

Referentie

Contactgegevens op aanvraag - Contactgegevens op aanvraag

Referentie op aanvraag

Over dit evenement

Eens in de vijf jaar luidt de Katholieke Scholenstichting Utrecht haar nieuwe beleidsperiode in met een conferentie. KSU koos DeFabrique, het industri?le evenementencomplex in Maarssen, als decor van deze bijeenkomst. Onder de noemer ?De leerling blinkt uit? bracht de scholenstichting alle onderwijsmedewerkers op de hoogte van de belangrijkste beleidsthema?s.

Referentie

Contactgegevens op aanvraag - Contactgegevens op aanvraag

Referentie op aanvraag

Over dit evenement

Elk jaar, zodra de lente intreedt, vindt de Waterschapsdag plaats. Een initiatief van de Unie van Waterschappen om alle waterschappen en relaties op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de waterschapswereld. Voorzitters, secretarissendirecteuren, dagelijks bestuursleden van de waterschappen en hun politiek-bestuurlijke netwerk hebben elkaar in 2016 ontmoet in Diligentia Den Haag. De organisatie was voor de tweede maal in handen van PINO. Dat ons klimaat aan het veranderen is, kan niemand zijn ontgaan. Maar hoe gaan de waterschappen om met de gevolgen hiervan? Aan de hand van de thema?s duurzaamheid en burgerparticipatie is de wedloop tegen de veranderende omstandigheden in beeld gebracht. Overheden moeten samen met burgers en bedrijven de opdracht oppakken om verdere temperatuurstijging af te remmen en de gevolgen te beperken. Om de waterschappen in deze opdracht te inspireren, zijn er lezingen gegeven door onder andere Kitty van der Heijden, directeur van World Resource Institute, en politiek commentator Sywert van Lienden. Daarnaast heeft minister Melanie Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu samen met de Unie van Waterschappen, het ministerie van Economische Zaken en STOWA een Green Deal Energie ondertekend. Met deze deal helpt het Rijk duurzame initiatieven tot stand te brengen. En als antwoord daarop zullen de waterschappen steeds groener kleuren.

Referentie

Contactgegevens op aanvraag - Contactgegevens op aanvraag

Referentie op aanvraag

Over dit evenement

Amsterdam Schiphol Airport

Referentie

Contactgegevens op aanvraag - Contactgegevens op aanvraag

Referentie op aanvraag

Over dit evenement

Wereldwijde gezondheid. Een wens van iedereen. En we raken er niet over uitgepraat. Zeker niet de deelnemers aan de high level meeting van de Global Health Securtiy Agenda. Drie dagen lang bogen ministers van volksgezondheid en hun delegaties, uit meer dan 40 landen, zich over oplossingen om de gezondheid van de wereldbevolking te bevorderen. Na Washington en Seoul was het dit jaar de beurt aan Rotterdam om de conferentie te hosten. PINO werd geselecteerd om het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport te ondersteunen in de organisatie. Het WTC Rotterdam vormde het bruisende hart van inhoudelijke discussies over preventie, opsporing en reactie. Hoe beschermen we de wereld tegen uitbraken van bedreigende infectieziekten? En hoe krijgen we de wereldwijde gezondheid hoog op de beleidsagenda?s? In plenaire debatten, scenario based discussies, NGO sessies en een Next Generation programma kwamen deze vraagstukken op tafel. Natuurlijk was er ook tijd voor ontdekking, ontspanning, ontmoeting. Met een welkomstborrel in het oude stadhuis, een exclusief diner op de SS Rotterdam en excursies naar onder andere Port of Rotterdam Health Agency en het Erasmus Medisch Centrum.

Referentie

Contactgegevens op aanvraag - Contactgegevens op aanvraag

Referentie op aanvraag

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau