SPARKZ corporate events

SPARKZ corporate events

  • Recht door zee
  • Conceptueel
  • Tegengas
  • Out-of-the-box
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Anders doen en denken, buiten gebaande paden gaan. Gericht op intrinsieke motivatie deelnemers: expert in programma's voor gelukkige, gezonde en betrokken medewerkers en klanten.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
De hele wereld is onze favoriet, omdat reizen en ontdekken onze drive zijn dit werk te doen: dat dit soms een vervallen fabriek en soms een klassiek kasteel, soms Amsterdam, Maastricht, Dublin of Delhi is maakt alleen maar dat we dol zijn op ons werk.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Op een prachtige zonnige Spaanse locatie toch last minute de gehele feestavond naar binnen moeten verplaatsen. De gasten hadden geen idee van de bedachte stierenarena en vonden de boerenschuur ook prachtig.
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

De dag beginnen met een dansfeest? Een uur lang ervaren hoe het is om blind te zijn en 'zien' wat je daarvan kan leren? Zelf de zaal opbouwen? Uit je comfortzone gaan en leren doen in plaats van denken? Woningbouwvereninging Woonbron in Rotterdam deed het met 600 medewerkers. Centraal thema was ander gedrag aanleren voor de komende organisatieverandering: 100% ondernemerschap,100% zelf doen, 100% positiviteit, 100% authenticiteit en 100% lef voor 100% succes en meer plezier. Bekeken vanuit wat de medewerker nodig heeft. Niet de klant. Want blije medewerkers zorgen vanzelf voor blije klanten.

Referentie

Op aanvraag. - Op aanvraag.

Op aanvraag.

Over dit evenement

Voor een multinational organiseerden wij de jaarlijkse kick off meeting met als thema 'Future Starts Today'. Berlijn was de bestemming- toonbeeld van hoe toekomst en verleden hand in hand gaan. Wij integreerden vergadering en teambuilding binnen het thema met onder andere een eigen iPhone app, futuristische vergadertechnieken zoals teleportatie en een brainstormsessie begeleid door graffiti-artiesten in een oud pakhuis.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Op aanvraag

Over dit evenement

Voor Iglo Benelux organiseerden wij een kick off om de nieuwe organisatievorm vleugels te geven. Vandaar ons thema: Ready for Take off! Is iedereen bereid mee aan boord te komen? De lange smalle meeting room kleedden wij aan als vliegtuig, met headrest covers op de aan weerszijden opgestelde stoelen, stickers met vliegtuigraampjes op de ruiten en een cockpit op het scherm. Na een ontvangst met airport geluiden en gepersonaliseerde flight calls begeleidde een stewardess de passagiers naar het toestel. Een take off van een vliegtuig in beeld en geluid en sprekers verkleed als crewleden gaven de meeting vleugels vanaf de start. De dag eindigde met een feest in poolcirkelsferen: als aankondiging van de te volgen incentive naar Lapland.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Het team van SPARKZ is zeer gedreven, creatief, enthousiast en perfectionistisch en werkt elk project tot in de kleinste details uit, zodat je als organisator tijdens het event blindelings op hen kan vertrouwen en mee kan genieten. Een aanrader!?

Over dit evenement

Voor organsatie-adviesbureau Boer & Croon organiseerden wij een jubilieumreis naar Sevilla: stad van passie, als symbool voor het werkplezier van de bijna 200 medewerkers. In de voetsporen van Carmen organiseerden wij een operaworkshop begeleid door Ernst Dani?l & Marcel Smid met een uitvoering in prachtige operakostuums op een idylische finca op het platteland - een waar sprookje, waarbij bedrijfstrots & verbinding centraal stonden.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Vanaf het eerste moment voelde SPARKZ goed aan wat wij zochten. Zij vertaalden onze wensen met een reis naar Sevilla die unaniem door onze lustrumcommissie werd gekozen uit de vele opties. De samenwerking met SPARKZ is van begin tot het einde heel goed en plezierig verlopen. Met een persoonlijke en creatieve inbreng heeft SPARKZ zich volledig ingezet om te zorgen dat de reis voor ons hele bedrijf een onvergetelijk succes werd. Alles was tot in de puntjes georganiseerd en ook bleken zij flexibel en in staat om achter de schermen het programma om te gooien toen de weersomstandigheden tegenvielen. Het was een plezierig samenwerkingstraject met de dames van SPARKZ die dankzij hun aandacht voor details en hun eigen enthousiasme een uitstekende reis hebben neergezet.

Over dit evenement

Voor een producent van levensmiddelen bracht SPARKZ de jaarlijkse bijeenkomst naar een hoger level. De elementen en krachten van de natuur stonden symbool voor de potenti?le en ongelimiteerde mogelijkheden en bewustwording van medewerkers en organisatie. De elementen werden vormgegeven in beeld, geluid, sfeer en geur voor steeds een andere moodset. Brainfood coffeebreaks en biologische maaltijden brachten energie, concentratie en gezondheid. Aan het einde van het programma werden medewerkers op de proef gesteld ? geloof je werkelijk in je eigen ongelimiteerde capaciteiten? ? tijdens een spannende en indrukwekkende workshop vuurlopen.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Op aanvraag

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau