TeKa Groep

TeKa Groep

  • Duurzaam
  • Organisatorisch
  • High tech
  • Uniek prijsbeleid
  • Out-of-the-box
  • Doelgericht
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Uitblinken in beleving en gastvrijheid. De verwachtingen van opdrachtgevers, gasten en bezoekers steeds opnieuw overtreffen. En continuïteit in kwaliteit leveren. De TeKa Groep is een ervaren speler in de Nederlandse evenementen- en horecabranche. Jaarlijks faciliteren we meer dan 1000 evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. We beschikken over jarenlange ervaring en we hebben alles in eigen handen van de locatie, catering tot het licht en geluid. Omdat we alleen genoegen nemen met de allerbeste kwaliteit en graag de verwachtingen van u en uw gasten overtreffen.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Onze monumentale, industriële en mobiele locaties. Stuk voor stuk karakteristieke locaties met elk een eigen verhaal, dat maakt iedere locatie uniek.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Ook wij komen voor ingewikkelde situaties te staan, dat is niet te voorkomen in ons vak. Door jarenlange ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat als er problemen ontstaan, dat ze binnen no-time zijn opgelost. De klant of bezoeker heeft niet of nauwelijks door dat er een probleem was.
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

Organiseren van de (her)opening van het kasteel zowel voor zakelijke als particuliere doelgroep. De mogelijkheden van het kasteel tonen en de verbinding met het lokale ondernemerschap versterken.

Referentie

Roelinda Roelofsen - Locatiemanager

Alles was tot in de puntjes op een verrassende creatieve wijze ingevuld. De gasten voelden zich echt verwend door de heerlijke bier- en wijnproeverij, de ijsjes en suikerspinnen bij de foodtrucks, de herauten, de doedelzakspelers, het shantykoor, de DJ-truck, en door de heerlijke sfeer van het kasteel.

Over dit evenement

Ledenavond met thema 'Innovatie Dichtbij' met o.a. zelfrijdende auto, mini luchtballon, 3d en foodprinter, robots en een innovatiebus.

Referentie

Henny Blokhuis - Eventmanager

De organisatie denkt mee en is zeer behulpzaam. Op deze wijze kon de Rabobank zich op professionele wijze aan de aanwezige 850 leden presenteren, waarvoor dank!

Over dit evenement

Goudse inwoners bij elkaar brengen. Dat doet Goudvoorelkaar.nl. Deze online marktplaats voor vrijwilligerswerk moest worden gelanceerd tijdens een Experience day van NLvoorelkaar. De deelnemers bestonden vooral uit gemeenten en welzijnsorganisaties. Het uiteindelijke doel: meer vrijwilligers voor uiteenlopende projecten.

Referentie

Marjon Pennings - Online Project Medewerker

Het was een heel geslaagde dag. Wat betreft het programma, maar ook zeker qua samenwerking met de organisatie. Alles verliep bijzonder soepel. De dag ervoor kreeg ik nog een uitgebreide rondleiding, zodat we niet voor verrassingen zouden komen te staan. Onze ervaringen zijn dan ook ontzettend positief.

Over dit evenement

Het congres Overheid in Verbinding gaat de boeken in als een inspirerend, laagdrempelig & inhoudelijk congres met verbinden als centraal thema. Zo''n 400 professionals uit diverse bestuurslagen kwamen samen. Dagvoorzitter Elisabeth van den Hoogen, interview met Annemarie Jorritsma, 15 subsessieruimtes, 2 rondes. Themakleur paars doorgevoerd in de hele locatie; van de loper bij binnenkomst tot verlichting, decoratie en meubilair. De dag werd afgesloten met vrolijk en prikkelend cabaret van het duo Urgert en Van Deudekom.

Referentie

Berber Stellingwerf - Communicatie adviseur

Dikke 8. Prachtige locatie, uniek. Hele event goed geregeld. Fijne mensen om mee samen te werken.

Over dit evenement

Op 5 februari 2018 organiseerde KPMG het Launch Technology Suite event in de Midden Nederland Hallen. Hoe kunnen vier afdelingen van KPMG die te maken hebben met technologie elkaar beter leren kennen om de samenwerking te verbeteren? Dat stond centraal tijdens het event van de internationale accountants- en adviesorganisatie.

Referentie

Ruben Koeze -

Communicatie liep goed en makkelijk, service op de dag zelf was perfect!

Over dit evenement

Een feestelijke bijeenkomst met een inhoudelijk tintje. Op deze manier gaf ExTH, de Exameninstelling Toezicht en Handhaving, dinsdag 23 januari vorm aan haar 10-jarig jubileum.

Referentie

Christel van Oord -

Mooie authentieke locatie, prima locatie voor zakelijke (en ook voor privè) evenementen!

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau