THAT'S ELSE

THAT'S ELSE

  • Recht door zee
  • Organisatorisch
  • Pragmatisch
  • Puntjes
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Alle voorstellen worden op maat gemaakt. Er worden altijd ludieke elementen toegevoegd die bij blijven bij de bezoekers.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Bij elk event past een andere locatie. Werken met buitenlocaties geeft altijd een hele andere sfeer en is nooit hetzelfde.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Een van de give aways was niet op tijd geleverd. Gelukkig was er al iets achter de hand, dus de bezoekers hebben niks gemerkt.
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

Op de waar de woonwijk Platanenhof gebouwd zou worden is een leegstaande loods omgebouwd tot minimarkt waar geïnteresseerden in de wijk inspiratie op konden doen en de mogelijkheden van hun toekomstige woning konden bespreken met de (tuin)architect, makelaar, leveranciers van het sanitair en de keukens.

Referentie

Perry van Leeuwen - Adjunct Directeur

Het verkoopevent was strak georganiseerd, volledig onder controle, met veel gevoel voor sfeer en de behoefte van de klant. Top geregeld.

Over dit evenement

Organiseren van het eerste Enable-U congres met als doel de 300 gasten met elkaar in contact te brengen, kennis te delen en visies samen te brengen. Projectco?rdinatie en planning van het gehele congres. Bestaande uit onder meer het verzorgen van locatie, catering, keynote, breakoutsessies, aankleding/decor, website en registratie, give away voor sprekers en bezoekers.

Referentie

Abigail Jessurun - Marketing Manager

Voor de eerste keer een congres organiseren voor al onze klanten, partners en werknemers is heel spannend. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden en die mis kunnen gaan. Daarnaast hadden wij ook torenhoge ambities en staken we de doelstellingen behoorlijk scherp in. We streefden naar een succes vanaf het allereerste moment. (that?s) Else heeft ons op uiterst professionele wijze begeleid bij de organisatie van het Enable-Universe congres. Zij speelde een belangrijke rol in de vertaling van onze idee?n naar het totale plaatje: het concept voor het congres. En het congres werd een groot succes! De bezoekers ? die in grote getalen op ons congres zijn afgekomen ? waren razend enthousiast over de invulling en aankleding van het geheel. En ook onze partners en werknemers waren diep onder de indruk.

Over dit evenement

De organisatie van het tweede Enable U congres. Met als thema "Componeer de ideale klantbeleving" werden bezoekers met elkaar in contact gebracht, kennis gedeeld en een vooruit gekeken op de ontwikkelingen in de toekomst. THAT'S ELSE verzorgde de locatie, planning, catering, aankleding, coördinatie van alle communicatie items, entertainment en de give away voor zowel bezoekers als sprekers.

Referentie

Jannetien Huijsman - Content Designer/ Marketing manager

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau