WMX Communications & Events

WMX Communications & Events

  • Organisatorisch
  • Puntjes
  • Out-of-the-box
  • Doelgericht
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
We zijn ervaren, maar nooit routineus. Elk project is anders en vraagt om een eigen aanpak. En om 100% aandacht. Samen met een vaste ploeg creatieve specialisten zetten we spontane idee?n om in effectieve oplossingen en bedenken we simpele concepten voor complexe vragen. Hoofd in de wolken, maar beide benen op de grond, hand in hand met de klant. Want we zijn voor alles resultaatgericht. Zo laten we creativiteit renderen.
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Onze favoriete locatie voor een evenement is de plek waar idee?n werkelijkheid worden en het resultaat m??r dan alleen een herinnering is. Zo maken we onze klanten blij. En ook onszelf.
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Er liggen altijd dreigingen op de loer gedurende een evenement. Bang daarvoor? Nee, maar wel alert. En omdat we altijd alert zijn, hebben we verschillende 'brandjes' eenvoudig en snel kunnen blussen. Geen sappige verhalen dus.
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

De opdracht van de klant luidde: "Organiseer een Technische Unie familiedag voor alle medewerkers en hun partners en kinderen. Gedurende de FesTUval - dag moeten er creatieve, sportieve, en recreatieve activiteiten zijn voor jong en oud, smakelijke catering waaruit gekozen kan worden en volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De deelnemers afkomstig uit alle windrichtingen moeten de mogelijkheid hebben tot georganiseerd busvervoer van en naar huis. Behalve een voortraject moeten medewerkers zich ook op kunnen geven via een speciale website waar ze ook alle informatie van het FesTUval kunnen vinden. " Het resultaat: Het jaarlijkse TU Zomerfestuval werd op eigen terrein gehouden. Met eigen vervoer en georganiseerd busvervoer arriveerden de gezinnen. Het was een uitdaging om een industrieel terrein om te bouwen tot een echt FesTUval terrein met voor ieder wat wils. Maar door de indeling, geselecteerde activiteiten, animatie en entertainment kon er toch een echt festival worden neergezet voor jong en oud. Zo was er een family battle, een Fly Seat, shooting games, rondleiding per trein door de locatie, mountainbike tochten, knutselactiviteiten, optredens op het hoofdpodium waaronder de band Helemaal Top, panna clinics en wedstrijden, bungee runs etc. Ook waren en meerdere cateringstands waar de deelnemers zelf hun hapjes naar keuze konden selecteren. Een perfect staaltje samenwerking met de opdrachtgever.

Referentie

Bineke Visser - St Gobain Gyproc

140

Over dit evenement

Voor opdrachtgever St Gobain Gyproc organiseerden wij een relatie evenement voor 140 personen in Kontakt der Kontinenten en Nationaal Militair Museum te Soest. De opdracht luidde: "Organiseer een dag in het teken van innovatie en het uitreiken van 3 prestigieuze prijzen voor de speciale Gyproc Professionals en hun partners." Het resultaat: Het event was een prachtige combinatie van een wine/dine/party/sleep ervaring. Van de expositie in de Kapel bij het Kontakt der Kontinenten, de innovatieweg en de borrel in het Cenakel ook bij het Kontakt der Kontinenten tot een prive rondleiding in het Nationaal Militair Museum. Aansluitend vond het 4 gangen gala diner plaats in een prachtig decor van een F16 vliegtuig en ander indrukwekkend legermaterieel, onder zeer toepasselijke muzikale begeleiding van de Triolettes. De awards uitreiking werd met luid applaus ontvangen en in deze feestelijke stemming werd in de kapel van het Kontakt der Kontinenten verder gefeest. Een knallend live optreden en lichtshow van de band Session Music zorgde ervoor dat de gasten, volledig moe gedanst maar volmaakt tevreden, hun hotelkamer opzochten. Een evenement met alleen maar positieve reacties waarbij in het het voor- en natraject een speciaal ontwikkelde website werd ingezet. De gasten gaven aan de volgende keer weer graag te worden uitgenodigd.

Referentie

Anke Joris - Business relations manager

"Er is een evenement neergezet met twee zeer verschillende, maar beide prachtige locaties. Waarbij de organisatie tot in de puntjes is geregeld. Hierbij is er zeer goed rekening gehouden met de wensen en eisen van Gyproc. Door de jarenlange samenwerking met WMX zijn zij zeer goed op de hoogte over wat belangrijk is voor de doelgroep en zij weten dit ook naadloos om te zetten ."

Over dit evenement

Voor opdrachtgever Qlikview organiseerden wij een kickoff event voor 80 personen in InnStyle te Maarssen. De opdracht luidde: "Organiseer een kickoff evenement voor Qlik BEERMEA (Benelux, Eastern Region en Midden-Oosten) op een centrale plek in Nederland, en zorg voor een multipoint video verbinding voor de locaties in Moskou, Warschau en Dubai. Breng de Qlik, company wide, informatie gelijktijdig aan iedereen over. Zorg voor teambuildingactiviteiten, ontsuffingsmomenten, een inspirerende omgeving en een feestelijke avond voor de Benelux, en voor de locaties die met live video verbonden zijn tijdens deze kick-off dag. Bedenk wel dat er een tijdsverschil tussen de locaties is." Het resultaat: Een inspirerende dag met alle collega's van Qlik BEERMEA; Benelux collega's op locaties bij InnStyle in Maarssen, Oost-Europe collega's bij elkaar op kantoor in Warschau en Moskou en Midden-Oosten collega's bij elkaar op kantoor in Dubai. Met een live multipoint video verbinding werd de kick off inhoudelijk gemodereerd vanuit Maarssen en feedback kwam rechtstreeks vanuit de landen. Tussen de inhoudelijke gedeeltes door kreeg elk team in de verschillende regio's in subteams de opdracht een commercial video te maken van een product van Qlikview. De video's werden na productie meteen vakkundig ge-edit, voorzien van een professional voice over en later die dag aan elkaar getoond. Het winnende team werd via de multipoint verbinding toegejuigd door alle collega's op de andere locaties. De groep die bij elkaar gekomen was bij InnStyle in Maarsen vervolgde de dag met het relaxed afslaan van golfballen vanaf het terras naar een drijvende green, een BBQ buffet en een feestavond met walking DJ waarbij er volop gelegenheid was om elkaar beter te leren kennen. De locaties in Moskou, Warschau en Dubai organiseerden hun eigen feestavond.

Referentie

Wilbert Knol - Director Finance

"Thx both. Event was erg geslaagd. Feedback van deelnemers was erg positief zowel op programma, content en organisatie. Enorm bedankt voor de excellente support en organisatie. --- Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken voor de leuke dag! Het was super geregeld en heb ontzettend leuke reacties gekregen! Dankjewel!"

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

  • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
  • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
  • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
  • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau