Xciting Events

Xciting Events

 • Recht door zee
 • Organisatorisch
 • Puntjes
 • Uniek prijsbeleid
 • Out-of-the-box
 • Helicopterview
 • Doelgericht
Wat doen jullie concreet anders dan de andere evenementenbureau's
Brabantse nuchterheid met Amsterdams lef. De klant ontzorgen is ons doel. We geven je alle ruimte maar achter de schermen zijn we de stille kracht. Persoonlijk, betrokken en dat ervaar je al snel als relaxt en vertrouwt. We houden van heldere en gestructureerde communicatielijnen. Tijdens het hele traject is er één vaste projectmanager (altijd bereikbaar ook ’s avonds en in het weekend) en we werken met duidelijke en simpele offertes die niet 20 pagina's lang zijn!
Wat is jullie favoriete locatie voor een evenement en waarom?
Wij werken door heel Nederland met evenveel plezier en passie en hebben dan ook geen vaste locatie die wij standaard zullen aanraden. De locatie is geheel afhankelijk van de sfeer en uitstraling die we voor uw evenement zoeken. We gaan graag samen op zoek naar een geschikte locatie, of dit een bestaande event locatie is of geheel iets anders. Wij gaan elke uitdaging aan!
Wat dreigde er mis te gaan gedurende een evenement en hoe hebben jullie dit opgelost?
Op de eventlocatie bleek er tijdens het event een probleem te zijn met de stroom. De stoppen sprongen er telkens uit, steeds weer in een andere ruimte. Gelukkig nog niet in de ruimte waar ons event was. Toen we op de hoogte werden gesteld namen we geen enkel risico en hadden we binnen 15 minuten een aggregaat op de stoep staan. De stroom bleek later door het hele pand uitgevallen te zijn, maar de klant heeft er niets van gemerkt want ons event ging gewoon door!
Toon telefoonnummer Website

Al onze cases

Over dit evenement

Voor opdrachtgever Teeuwissen group organiseerden wij het jubileum event. Een "white party" met maaltijd vervangende buffetten, veel actie en verrassingen. Het bedrijf bestaat uit hoge directeuren tot vrachtwagenchauffeurs, aan ons de taak om een concept te bedenken waarbij iedereen zich thuis voelt. Welkomst acts, danseressen, champagne kroonluchter, lasershow, chocolade torens en veel, heel veel entertainment. Ook aan vervoer en hotelkamers werd gedacht. Niets is te gek!

Referentie

Dorine Verberk - Directie secretaresse

Al jarenlang organiseert Jan voor ons het personeelsfeest. Steeds verrassende locaties, thema's en entertainment. Het gemak waarmee alles kan en geen vraag teveel is, is onwijs fijn. Ik kan al mijn ideeën bij ze kwijt en zij maken er een passend geheel van. Ik kan dan weer met een gerust hart verder met mijn eigen werk.

Over dit evenement

In samenwerking met Today is Canday werd de opening van de Veldhuis Kliniek een open dag waarbij iedereen welkom was. Vragen stellen aan deskundigen, massages, je nagels laten doen, lekker eten, presentatie en op de foto. Er was voor ieder wat wils.

Referentie

Hans Vermeulen - Financial director

Wij hadden een openingsevent in gedachten voor de nieuwe Velthuis Kliniek vestiging in Amsterdam. De uitvoer en exacte invulling daarvan laten wij liever aan professionals over en Xciting Events was daarin een perfecte partner. Door een goede samenwerking en door hun vakkkennis hebben we er een prachtige dag van kunnen maken die vlekkeloos verliep. Niets was ze te veel en er werd op de dag goed geanticipeerd toen het bleek dat er minder mensen kwamen dan verwacht.

Over dit evenement

Een lege hal omtoveren tot zomers paradijs? Ja hoor, dat willen wij wel! Palmbomen, vrachtwagens vol met zand en veel deco gaven de juiste sfeer. Eerst buiten eten halen bij de foodtrucks, heerlijk loungen en genieten van het mooie weer. Daarna de voeten van de vloer binnen met Belle Perez!

Referentie

Alexandra Pijls - PA President

Het is zo fijn dat Xciting Events precies aanvoelt wat wij willen. De eerste offerte is eigenlijk al direct goed. Toen we binnen kwamen herkende wij de locatie niet meer terug ondanks we er al vele malen zijn geweest. Wat een prachtig event hebben we er samen van gemaakt!

Over dit evenement

Het samenvoegen van twee bedrijven is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij zorgden ervoor dat de nieuwe collega's elkaar beter leerden kennen en letterlijk met elkaar werden verbonden. Er werd afgesloten met een borrel een heerlijke barbecue!

Referentie

Joyce van der Wijst - Personeelszaken

Precies goed ingeschat wat wij nodig hadden. Een event met een doel, en dat doel is zeker bereid. Het was weer perfect verzorgd zoals we van jullie gewend zijn.

Over dit evenement

Een tweedaags event waarbij alle medewerkers werden verrast met een weekendje Ibiza. Op een afgehuurd privestrand hebben we een fantastisch diner verzorgd nadat de groep allerlei teambuildingsactiviteiten had gedaan.

Referentie

Op aanvraag - Op aanvraag

Op aanvraag

Weten met wie je te maken hebt? Bekijk de LinkedIn pagina van de organisator.

Bekijk LinkedIn

Vrijblijvende offerte / prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindiciatie aan en ontvang een antwoord binnen 12 uur!

 • Overzicht van top evenementenbureaus in Nederland
 • Vergelijk snel en eenvoudig de specifieke kenmerken van de bureau's
 • Bekijk de aantoonbare wapenfeiten
 • Kom direct in contact met de juiste personen binnen het bureau