Bespaar tijd en energie en laat Eventspot je helpen de perfecte bureau te vinden.

Wij zijn Eventspot. Wij stelden ons de vraag op welke manier potentiële opdrachtgevers nu in contact komen met evenementenbureaus en hoe evenementenbureaus zich beter in de kijker kunnen spelen bij opdrachtgevers. Opdrachtgever kunnen zich snel en gemakkelijk oriënteren in het aanbod van grote en kleine bureaus, terwijl de bureaus zich onderling goed kunnen onderscheiden van elkaar. We wensen iedereen veel inspiratie en uiteindelijk natuurlijk een schitterend evenement toe. Meer weten? Bel George Schröder voor meer informatie op 020-69373333

Ons team

Bart
George
Pieter
Lisette
Carla

Eventspot

Over Eventspot

Eventspot respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en behandelt alle persoonlijke informatie vertrouwelijk en zorgvuldig.

Voor meer informatie over bereik en advertentie tarieven op onze websites kunt u contact opnemen met Bart Aukes of George Schröder, info@eventspot.nl

Onze Contactgegevens:

Duivendrechtsekade 85
1096 AJ Amsterdam
Tel 020-6937333
info@eventspot.nl
Naar de website

Onze andere merken

De Nationale Locatie Site

DNLS Nederland biedt de gebruiker een breed overzicht van originele en bijzondere locaties die actief zijn in de vergader- of evenementenmarkt in Nederland. Heeft u een locatie en bent u geïnteresseerd in een vermelding, stuur dan een mail t.a.v. Pieter Oosterbaan naar pieter@web-effects.nl.

De Nationale Locatie Site België

DNLS België biedt de gebruiker een helder overzicht van originele, bijzondere locaties die actief zijn in de vergader- of evenementenmarkt in België. De sales- en accountmanager voor deze website is George Schröder, bereikbaar via george@web-effects.nl.

Locationagent

Locationagent biedt de gebruiker een breed overzicht van originele en bijzondere locaties die actief zijn in de vergader-, trouw en/of evenementenmarkt in Duitsland. Heeft u een locatie en bent u geïnteresseerd in een vermelding, stuur dan een mail t.a.v. Paula Osburg naar paula@locationagent.de.